Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mat , Kalas och klädparty samt tjejkväll.

Så var det dags. Nyss ätit mat som sonens pappa lagt. Om en timme ska sonen vara utklädd till star wars på ett utklädningskalas hos en dagis kompis och de blir nog roligt. Brukar vara en total favorit för barn att vara på kalas så.

Efter kalaset blir de rätt bråttom, jag ska till kvarnberget och dumpa av sonen hos sin farfar. Sen blir det snabbt hem och öppna hemmet för gästerna som ska komma på klädparty. Efter klädpartyt blir det tjejkväll, kika på någon film och äta nått gott kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.