Mat , Kalas och klädparty samt tjejkväll.

Så var det dags. Nyss ätit mat som sonens pappa lagt. Om en timme ska sonen vara utklädd till star wars på ett utklädningskalas hos en dagis kompis och de blir nog roligt. Brukar vara en total favorit för barn att vara på kalas så.

Efter kalaset blir de rätt bråttom, jag ska till kvarnberget och dumpa av sonen hos sin farfar. Sen blir det snabbt hem och öppna hemmet för gästerna som ska komma på klädparty. Efter klädpartyt blir det tjejkväll, kika på någon film och äta nått gott kanske.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: