Klädparty och tjejkväll.

Klädpartyt var jätte bra, blev två tröjor åt sonen, samt ett hemligt plagg man får som värdinnegåva.

Efter partyt drog jag och Linn till maxi och handlade godis och jordgubbs jucie, himla gott.

Sen satt vi här och kollade på film. Prinsen och jag 2 , Stand by me , samt lite snuttar av the green mile. Jag tycker stand by me och green mile är så sjukt sorgliga så jag vill gråta när jag ser dom. Stand by me just för man minns tiden som barn, och sedan för budskapet. Green mile är sorglig just för hur den är, OSKYLDIGT dömd och sedan att han får lida för att han lät honom dö.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: