Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Bajskorv typ

Jävla skit! Min datorn vägrade läsa in min dvdrom enhet så sonens pappa kollade upp det vara det förmodligen var nått fel på dvdn eftersom datorn hittar dvd:enheten men inte fick den att funka, jag köpte en ny DVD:rom och självklart funkar det inte heller. Nu återstår det en omformatering och jag ÄR förbannad, sonens pappa ska lägga över lite på den andra hårddisken så ska alla bilder sparas och sånt men känns så jävla SURT ändå. Jag hatar när saker krånglar nämligen.

Hade inte tänkt jobba idag, men så när jag kom till förskolan för att lämna sonen frågade dom om jag kunde hoppa in för dom hade kris på andra avdelningen. Självklart ställde jag upp för dom så blev några timmars oplanerat jobb vilket inte var mig i mot. Efter de gick jag hem och betalade räkningar och sen hämtade jag sonen. Drog hemåt och här somnade jag, var kanske inte så smart men sjukt skönt. Sonens pappa kom hit och lagade fiskpinnar och sen drog vi ner på stan och hämtade paket och gick hem igen. Var skönt med en kvällspromenad. Just nu sitter jag här och muttrar imorgon blir det heldag i skolan, BACK to school på campus med andra ord. Har blandade känslor inför de, känner mig inte så där jätte pepp! På lördag vill jag till gävle på Crusing får se om man får någon chaufför.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: