Bestämde mig för att skaffa ny skärm till stationära datorn idag. Sonen ska få den jag nu använder. Den jag beställt är det inbyggda högtalare i. NÅGOT jag saknat sjukt mycket för jag tillhör bekväma ligan som inte direkt föredrar att ha högtalare framme. Men nu kommer den alltså att ha inbyggda högtalare och sonen kommer att få min. Han kommer bli glad DET vet jag. Fördelen med att ha barn är att barn blir tacksamma för allt, och dessutom behöver man då inte slänga. JAG hatar att slänga saker, dels av miljöskäl men också för att alla prylar bär på en historia. Låter väl aningen skumt för er andra men för mig så är det så. Förmodligen därför mitt förråd ser ut som en orkan dragit fram. Ibland brukar jag fantisera om att jag kunde slänga lite skit därifrån. MEN allt där nere håller jag så sjukt kärt så det går inte. Därför känns det bättre att ge skärmen till sonen. Precis som den tv:n som finns i mitt sovrum som snart kommer transporteras till min bror, samt tv-bänken den står på. MEN som sagt skulle skriva om skärmen, och här ser ni den.

Bilden är lånad från onoff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: