Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Dagen som varit.

Fick en riktigt bra seminariegrupp och studiegrupp känns det som. Vi i studiegruppen tycks ha samma humor samt ambitioner mycket skönt.

Lisa och Sandra är med i min studiegrupp även denna termin.
Efter studiegrupp och seminarium så lunchade Jag, Lisa och Sandra på donken. Var trevligt vi satt länge och pratade och flamsade. Sedan var det dags att hämta sonen. Han kom hem och ville spela robinsson vilket han så klart fick. Jag brukar göra lugna aktiviteter efter förskolan. Antingen är det tv-spel, data-spel eller film som han får pyssla med för att varva ner lite efter alla lekar på förskolan. VILKET han trivs med. Efter de så kom hans pappa hit och där ska han sova i natt. Dom kommer hem imorgon runt sju så någon sovmorgon är det inte frågan om.

Egentligen finns det inte så mycket att berätta. Ska nog gå och lägga mig. Känns som jag skulle behöva sova igen några timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa