Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Dags att skriva.

Dålig aktivitet idag i alla fall. Började dagen med att gå upp och sånt. Åsa ringde mig i natt vi har inte pratat på ett år så de var kul. Haha samtal på natten brukar vara dom vanligaste i mitt hem hehe. I alla fall kom Karin hit i morse och hämtade sin kvot av saker, efter de så följde jag med henne mot stan för att möta Lisa. Gick till kopparstaden och valde golv. KOMMER blir så himla fint ska ha som klinker golv i kök och hall plast matta men ser ut som klinker kommer bli SÅ fint olika mattor alltså men ändå klinker. Sen blir det som trägolv i sovrummen plast fast ser ut som trä kommer bli jätte fint längtar som bara den tills dom kommer hit och fixar är helt säker på att det kommer bli sån himla förändring väggarna i hallen, köket och sovrummen kanske till och med blir helt okej att ha. Vardagsrummet ska jag som bekant ändå måla om. Förutom de vill jag ha en kökssoffa. VILL verkligen ha en sån har jag kommit på, en gammeldags kökssoffa som jag vill måla vit, JÄTTE viktigt att det är så man kan lyfta på locket på den, som jag vill köpa en madrass till och sy något fint tyg till och ha ovan på sedan vill jag ha 2 kuddar från bilden nedanför finns på Åhlens. Skulle vara så himla fint. Drömmer mig bort. Tyget på madrassen som ska vara ovanför soffan vill ja ha Dalarna inspirerad på något vis, sen vill jag köpa denna hylla från ikea och ha ovanför kökssoffan. SKULLE bli världens mys. De står på min önskelista och ska köpa lista just nu.

Namnlöst-1

0095134_PE233522_S3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.