Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Tenta.

Idag har jag skrivit som en tok på tentan. Jag och Lisa skrev så tanjenterna rök typ. Satt från 8.00-15,30 och bara skrev med avbrott för lite mat. Men tentan blev klar och glad är jag för de.

Sonens pappa kom hit och lagade varma mackor sen spelade vi löjliga familjen, sen tog sonen ett bad och efter de hans pappa. Sonens pappa drar till Polen imorgon på jobb-resa igen så då får jag och sonen göra massor med mamma och son tid för att få den tiden att gå. På onsdag är det fotografering på sonens förskola och på kvällen ska jag ha rabdido party ska bli skoj, älskar att shoppa klädparty klart. Sen imorgon ska jag och Lisa till Ikea, ska handla julklappar tänkte jag. Till syrran, Brossan, mamma osv. Bra med ikea presenter sånt blir alla nöjda av. Nu ska jag glo på ikea och se om det finns nått fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.