Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Paj och väntan.

Pajen står i ugnen, luktar dock bränt. Måste varit nått som åkt ner i ugnen förut som jag inte sett. Smart som man är och stressad hann jag inte ta bort det nu, stinker bränt i hela lägenheten, får hoppas det hinner vädra ut något i alla fall. Öppnat ballkongdörren och ska även ha lite doft ljus i köket sen. FAN man är för smart ibland haha.

Ska bli kul att se den här kollektionen, ser ut att vara attityd/rock kläder så de kan nog vara skoj. Gillar tufft mode. På onsdag är det fotografering på sonens förskola. Då har jag tänkt att han ska få ha den randiga rabdido tröjan jag köpte förut och bruna byxor till. Blir jätte fint. Nu lär försäljaren vara här strax så lär spana om hon behöver hjälp att hitta hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.