Brossan kom hit igår så vi hade lite filmkväll. Kollade på canal+ och tv1000 . Blev filmer som häxor (gammal klassiker som vi såg som barn) och sedan såg vi stardust samt lite på comedycental. Vi pratade och skrattade och åt lite godis sen drog han hem med bussen runt halv tolv. Efter de såg jag sex and the city filmen också på canal+ , kollar massor på canal+ verkligen värt priset. Känns helt okej faktiskt att betala för den filmkanalen finns mycket bra film att se där.

Idag ska jag ha wildmango party klockan 13.00 så ska baka i ordning en blåbärspaj tänkte jag och bjuda gästerna på. Lär sätta igång och städa nu så man är klar tills hon kommer kl 12.15 eller 12,30.

044

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: