Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Tips för dig som shoppar mycket på nätet.

Gick med i det här för flera år sen och glömt bort det totalt. Men så kikade jag och såg att jag hade rätt mycket poäng. Så tipsar om detta. Inga värvningstvång som på massa andra ställen, men så fort man handlar på nätet kan man kika in här för att genom deras länkar komma till stället man ska shoppa på. Dels får du dina kläder som vanligt MEN du får också genom att samla på detta sett poäng så du får pengarna tillbaka eller ett presentkort. Så gå med! Man förlorar inget på det. LÄNK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.