Igår åkte jag och Lisa på ikea. Det blev en byrå samt lite smått och gott jag tyckte mig behöva som alltid på Ikea. Känns som man alltid åker därifrån med gott samvete. Haha. Köpte ett spel till sonen också på toys r us . Sen köpte jag den fina vita välkommen skylten på en affär i Valbo med inredning, och sist men inte minst nya madrasser till sängen samt överkast! Jag är mycket nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.