Dark Mode Off / On
Kläder Småbarnåren

Lite Wild mango

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpte på Wild Mango. Så himla fina. ÄLSKAR camo-byxorna. Fina detaljer i kläderna. Tröjan/byxorna är pjamas men hon som sålde sa att flera köpt kläderna för tröjan för att ha den som ”kläder” eftersomt tröjan ser mer ut som ett vardagsplagg än sovplagg. Så sonen kommer få ha den som vardagsplagg. Visst är kläderna snygga? Riktigt coola kläder, mycket av de som visades hade nitar och andra coola detaljer. Dom som skapat Wild mango kläderna ville ha kläder som var mer skate inspirerade åt barn. Det gillar jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: