Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mu bä, dubbel kvack!

Fan alla barnprogram nu förtiden är verkligen hjärntvättande skit. Mycket bättre filmer när man själv var bra. Som typ my little pony, rainbow brite osv.

Sonen kikar på tv, jag ska strax bädda sängen sen bege mig till duschen. Blir en promenad ner på stan för att hjälpa syrran som jag skrev igår, samt hämta paket från Wild mango. Kommer lägga ut bilder sen. Känner mig grymt seg idag. Sonens pappa är hemma från Polen men han ska jobba tills runt två typ. Själv skulle jag behöva skriva en inköpslista för vad jag ska ha för mat under denna månad. Finns massor i frysen så känns som det kanske inte kommer behövas införhandlas mer en typ. Bröd, pålägg och tillbehöv till matlagningen, själva basen har jag hemma.

Nä lär fixa med det sista nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.