Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Domän

Jag har du skaffat mig en domän. Dock kommer den upp senare inom tjugofyra timmar men jag kommer flytta över den här bloggen dit så ni kommer kunna besöka mig ändå. Känns kul och spännande.

Varit på seminarium idag, efter de drog jag och Lisa och åt lite mat för att sedan handla lite på maxi. Imorgon ska jag jobba 9.00-13.00 sen klockan 13.20 ska jag till britsarvet och ta svininfluensavaccination. Är i riskgrupp så känns självklart att ta den, dessutom som Lisa sa JAG har varken tid eller råd att vara sjuk, ligga en vecka nerbäddad i sängen med högfeber och andnöd tilltalar mig inte. För mig är det en ekonomisk fråga också. Dessutom om jag får svininfluensan får inte sonen gå på sin förskola och då får jag ha ett barn hemma när jag själv blir som ett koli de funkar kanske för vissa men inte alls för mig. Sen tid är pengar, och jag gillar pengar för pengar ger livsglädje och livsglädje ger saker och snart är julen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.