Lagt ut en annons på mitt gamecube på blocket. Får se om någon nappar. Ett spel och sedan själva konsollen. Hoppas verkligen någon ringer och vill köpa den, hade känt bra att bli av med så man får lite extra pengar. Känns inte som det skadar direkt. Hehe.

Inte gjort så mycket idag. Nyss läst tidningen tänkte att jag skulle ta och slänga lite skräp och sedan dammsuga strax. Ska hämta sonen klockan 15.00 och sen runt fyra lär vi nog bege oss bort till sonens pappa. Sonen vill prova göra egen pizza så jag tänkte att de ska han få göra, ska dock hjälpa honom lite men det mesta ska han få göra själv. Nä om jag skulle sätta igång och städa då. Hörs senare! Föresten är ni sugna på att köpa gamecubet så kan ni ju lämna en kommentar här så länkar jag till annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa