Lite mera shopping.

Jag och Lisa gick till maxi i tisdags och då passade jag på att köpa dessa vitlöksklyftor, tycker det ser så naturligt ut att ha vitlök på väggen, letat som en tok vart man kan köpa sånt. SÅ fanns det på maxi hela tiden. Jätte fint. Gillar när det ser lite lantligt ut. Är även därför jag önskat mig träpanel i köket som jag ska måla vitt i julklapp. Nu på tisdag får jag nytt fint golv i hall och kök (onsdag blir det sovrummen) . Det betyder att mitt kök kommer bli så himla fint med nytt golv att jag vill ha fint på väggarna också.

Var till citygross på kvällen och där köpte jag torkade blommor i påsar som jag tänkt lägga ibland mina kläder det luktar så sjukt gott av sånt. Köpte även make up svampar och disktrasor alla rosa bandet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lite mera shopping.

 • 11 augusti, 2012 at 21:50
  Permalink

  30 oktober 2009 kl 11:57 e m

  Det ser så lantligt och ombonat ut på nåt sätt när man har sån där vitlök sitter uppe… Nu vill ju jag med köpa såna..:-)

  Reply
  • 11 augusti, 2012 at 21:51
   Permalink

   31 oktober 2009 kl 1:50 f m

   Visst gör det . Jag tycker det blir som en inredningsdetalj . KÖP de tycker jag låter smart .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: