Jag berättade ju att jag köpt sånt där dagljus som man bränner ända ner tills tjugofjärde. Tänkte slänga ut lite bilder på det.

Anna ringde nyss och hade fått jobb på KK här i stan BLEV så glad för hennes skull, eftersom hon verkligen vill jobba i sverige och framför allt på KK. Jätte kul för dig vännen! Vi ska ner på stan strax, jag tänkte slänga på lite brev och kanske höra med Anna om hon vill luncha ihop med mig lite. Menstider nu, det märks Hungrig blir jag som FAAAN runt menstider. YEAK’s

Hehe, fick världens roligaste mms av Lena igår nån hårig karl med bobbisar , så skickade runt den till massa folk. Lisa skrev sen BLÄ gud va äcklit typ. Och jag bara garva. Haha, elak kompis som skickar håriga karltuttar till mina kompisar. Höhö.

De är dock faktiskt rätt äcklit med karltuttar ryser. Haha, fick värsta slusk synen just nu. Tänk att vakna upp bredvid en hårig karl med karltuttar och brynja. HAHA, grows.
På tal om brynja. De var ju värsta poppis de året jag blev preggo med sonen. Kan erkänna jag ägde en sån. PINSAMT, dock hade jag ett linne och BH under. Använde det inte som svettsnusk. De hade varit uschigt.

Jag hösten 2003, typ 1 mån innan sonen flyttade in i min mage och mitt liv. Jag var helt jävla redlös på palatset (numera etage) här i stan. Jag och en jag umgicks med hade delat på en flarra tiquila. Sån där stor med hatt ni vet. Kört tiquila race hemma hos mig. Minns knappt någonting från kvällen förutom att min hand gick i slowmotion och att dom hade sån där kolla om man har vapen grej när man gick in.


Ljus i mitt hus (hade inget snyggt att ställa den på just för stunden)

1 kommentar

  1. 2009-12-03 @ 14:25:51

    Fy fan för tequila.. Söp mig redlös på det på en personalfest för många år sen. Mindes inte ens hur jag kom hem eller nånting.. Och dan efter skulle jag jobba. Snacka om att det var jobbigt att stå och hälla upp tequila åt gästerna.. Urk. Fick springa iväg på toa emellanåt hela tiden… Inte bra att vara bakis & jobba som bartender..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: