Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Tradera hets.

Blev nästan av med allt jag la ut på tradera, det ända som jag inte blev av med var bärselen, men det är lugnt. Använd 1 gång bara så kanske kan ge bort den till någon nån gång. Känns kul att jag faktiskt fick lite pengar för de jag sålde. Känns faktiskt bra, behöver pengar nu när csn ger så himlans lite så ska betala räkningar för majoriteten av dom där pengarna. Typ sånt som jag egentligen inte behöver betala nu men gör så jag blir av med det så slipper jag tänka på det sen. Imorgon måste jag ner och väga ett paket på posten. KÄNNS surt att närmaste stället är ica supermarket. Önskar fan maxi hade postutlämning men de vägrade dom tydligen att ha. Menar det är säkert 3 km att gå till supermarket härifrån, kul att gå den vägen med ett paket på en vikt på 5 kg. Inte direkt kanske. Imorgon ska jag träffa brossan och få tillbaka min internetbankdosa vi råkade nämligen switsa våra så han har min. KÄNNER mig så där lagomt handikappad vill jag lova.

KUL med pengar dock, pengar och shopping. DET är mitt livs orgasm! s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa