Hittade denna body på cubus i Borlänge. Jag vet inte riktigt hur dom tolkar detta? PÅSTÅR dom verkligen att mannen med det vita skägget har knullat en dödlig? Jag är mycket upprörd, alla vet väl att tomten endast knullar tomtemor? Tyvärr så kommer inte tomtenissarna paketerade hem till vanliga människor så det känns som cubus verkligen kommer bli utan julklappar i år. Att påstå att stackars gamle tomtefar knullar massa kvinnor. FÖRMODLIGEN är det sant, otrogna tomtefar hur ställer du dig till detta?

Min andra fråga är när kommer postgubbens body då? Eller hantverkaren. Jag måste med ge att jag är chockad. Min snälla tomtefar är en otrogen skit enligt CUBUS, jag hoppas att tomtefar kan bevisa sig oskuld. HUR skall vi annars få vara julklappar i år?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: