Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Madde i en skolans vardag.

Urk, skolan var dryg idag. Känner verkligen jullovs längtan komma smygandes inpå mig. Idag stod min VFU-lärare på högskolan och delade ut glögg och peppar kakor till alla studenter, jag tog en pepparkaka. Glögg är uschigt, jag gillar inte varma drycker något väldans, de är mer sånt man tvingar i sig. HAHA. Eller ja oboy är gott och té dricker jag i perioder. Men annars jag är mer för kalla drycker som jag bara älskar en kall öl på sommaren, ett kallt glas vitt vin till maten och VATTEN! GUD jag älskar vatten, både kolsyrat och vanligt. Jag önskar mig också en ismaskin. Som när vi bodde på scandic hotell i Borås förra sommaren, där hade dom ju ismaskin i korridoren. ÄR säkert as mycket bakterier där men jag sprang som en galning till IS-maskinen och vill ha en själv. Jämt när jag är bakis brukar jag lassa ett fullt glas med iskallt vatten med typ 4-6 isbitar och bara njuter när jag dricker de kalla vattnet. SEN källvatten eller bäckvatten! GUUUD, jag älskar sånt, när man är i skogen och tar sig vatten ur en källa som går i marken, de är sjukt gott. Något jag verkligen märkte när jag flyttade hit till Falun var hur äcklit vattnet var. Jag är ju född uppe i norra Dalarna där har vi RIKTIGT vatten, sånt där riktigt kallt och gott. Inte äcklit vatten som blivit helt snuskat. Precis som  när jag badar på olika ställen, jag är van vid siljan som har helt KLART vatten, helt rent och härligt att bada i så åker man till andra ställens badstränder och då bara? WHAT?! BADAR folk här. Jag vill liksom ha klar sandbotten och sånt. Gillar inte alger och skit som finns i vatten drag på andra ställen. Så ser inte vattnet ut i siljan och därför föredrar jag bad där. JAG är kräsen som fan.
Är lika med vatten att dricka också, när jag åker upp till mamma så dricker jag mängder av vatten för det är så gott. Ännu godare var det hos mormor och morfar när dom bodde i hus ännu mera ute på landet. DÄR var vattnet alltid så himla färskt. Gorsch, finns det något godare än riktigt vatten?

NU ska jag bege mig till soffan och gosa med sonen. Just ja, idag blev jag kallade till blodcentralen så på måndag ska jag lämna blod för första gången. DE ni!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: