Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Äckliga ord.

De är ett sånt där äckel ord igen. FLENSOST! Blächs, vet folk som påstår ditten och datten om folk som blivit lurad att handla sånt där. FÅTT höra en del av folk som jobbar i butiker. Man tycker fan synd om dom. Tänk liksom att stå där mitt i ostdisken och be om hjälp att få flensost! GAH, få saker kan väl vara så pinsamt eller?

Jaja, nog och flens de är fan bara äckligt. HAHA, fast konkelbär är fan inte så färst de heller. Höhö. Kanske man skulle anmäla sig till halv åtta hos mig och sedan kunde man skriva där på menyn serveras som förrätt Flensost och till varmrätt serveras blodpudding av äkta koagler från mensblod samt avslag, till efterrätt serveras nyplockade konkelbär!

SKULLE vara sjukt kul att se folk i tv:s min nu. Haha, det där är så min humor att det är sjukt. Precis något jag skulle kunna skämta med mina vänner om. Jag älskar också att när folk fått något äckel efter sig som sms:ar och typ är besatta av personen säga att, ja tänk nu på nätterna ligger han där och tänker på dig samtidigt som han drar hårda drag fram och tillbaka på sin enögde orm. SÅ spyr mina vänner och tycker att jag är allmänt elak.

NÄ jag tror jag måste gå och sova nu. Min blogg blir helt galen känns det som. Folk kan ju tro jag har en extra skruv lös.

Sov gott och dröm om mysmiddag med flensost och konkelbär *höhö*.

4 Comments

  1. 2009-12-09 @ 17:52:39

    Haha.. Du är galen!
    Jag tänkte på fula ord inatt när jag var vaken. Satt och irriterade mig på ordet hemorrojd. Varför döper man nåt till ett så fult namn? Alla såna där pinsamma saker som konkelbär, hemorrojder osv blir ju bara pinsammare pga namnen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa