Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Dags att bege sig till sängen.

Sitter i sonens pappas soffa, han sover. Eller ja båda sover. Sonen somnade för flera timmar sedan. Har kikat på tv bara, nu ska jag väl bege mig mot sängen jag med ska sover över här i natt. Är ju jul imorgon. Ska träffa min syster imorgon klockan tio. Ska ta med en flarra glögg (queck) och lussebullar. Sonen och hans pappa åker till sonens pappas mormor och morfar och jag kände att jag vill träffa min syster. Efter att ha läst kalsongmorsans blogg om vaniljglögg måste jag köpa en flaska sånt och prova. Jag gillar nämligen inte glögg på grund av en desperat dag sommarlovet mellan 8:an och 9:an körde jag en jag blir full på vad som finns. Så drack alkoglögg stulen från mammas barskåp och halsade. Efter den dagen tål jag varken smaken eller luktan av glögg. Kan säkert precis nu upprepa mig från förr, sorry i så fall. Demens i min ålder bör inte vara speciellt vanligt men herre gud i själen tänk på att jag är tjugofem år, mamma till en femåring studerar på heltid normalt mer än de, brände ut mig i höstas och jobbar extra så mycket jag bara kan. Hålla reda på pettiteser är jag inte så bra på, tyvärr. Näe, om jag ska lägga mig kanske. Imorgon blir det julafton om någon skulle missat de menar jag? GOD JUL på er! Skriver väl i mörra kväll!

3 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: