Dark Mode Off / On
Fika & måltider Tv-serier, film & musik

En gammal klassiker.


Jag och sonen samt hans pappa kollar på den gamla klassikern Ett Päron till Farsa. Eller ja dom kollar och jag bloggar. Kikar upp ibland, är inte riktigt min form av filmsmak precis. Men ja dom gillar den och de är huvudsaken. Får se om sonen somnar vid soffan, vi är hos sonens pappa idag så natten före julen så firar vi alltså på soffan. Sonens pappa gjorde sjukt god mat med klyftpotatis, bluecheessås och grönsaker förståss. Tyvärr så har jag inte mobilusb med så ni for bilder vid ett annat tillfälle.

På tal om julfilmer, vilken julfilm är helt klart en klassiker och något som återkommer för er? Jag älskar en julsaga av Charles Dickens, den är liksom så himla mysig och det spelar ingen roll vilken version det är den funkar ändå alltid till julen. Ändå tillhör jag inte den skara människor som är helt hispig innan julen, jag var det som barn så klart. Men som vuxen är inte magin kvar, den där känslan när man längtade, trodde tomten kom med paketen och spänningen. Den försvinner med åren antar jag.
Kom på en till julfilm som är underbar, leksakernas julafton. Åh vad jag önskar den fanns att få tag på. Den är verkligen julafton rakt igenom. Minns hur jag som barn varje jul åkte till mormor och morfar med mina syskon och innan morfar hämtade oss brukade jag se leksakernas julafton. De är julkänsla mycket julkänsla.

4 Comments

 1. 2009-12-23 @ 21:05:51

  Väldigt mysig blogg. Gillar bloggar med snygg design och där texten är lättläst, (alltså inte för liten text) Den här bloggen var precis sån
  Ser att du pluggar till lärare. Vad är det för lärare du har tänkt bli. Du kanske har skrivit det någonstans men jag har inte gått bakåt så mycket.
  Jag funderar också på att läsa till lärare men då blir det förskoleklass. Antingen det eller till socialpedagog. Får se vart man hamnar
  Ha det bäst och god jul!
  /Maria

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: