Mina julklappar:


Fick av sonens pappas farbror. Innehåll lotter jätte snällt :).


Fick av min mamma och hennes man, lillasyster Melissa jätte fint.


Av min lillebror Mattias (jag samlar på böckerna, så nu fattas bara 1)


Ljus till lycktan av Mamma hennes man och min lillasyster.


Denna fina ängel i form av månadssten (jag är februari) fick jag av sonens pappas farmor.

TACK FÖR ALLA FINA PAKET SÄGER BÅDE JAG OCH WILLIAM!

1 kommentar

  1. 2009-12-26 @ 18:32:11

    Fina presenter. Jag läser en del men läser bara självbiografiska. Tänkte försöka bredda mig lite och har funderat på Harry Potter, är dom böckerna bra?? Jag har knappt ens sett filmerna haha. Böckerna är inte för “barnsliga” eller så? För det är väl egentligen ungdomsböcker?
    William fick ju också massa fina presenter ju.
    GOTT NYTT ÅR!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: