Kanske bör skriva något idag också. Väntar på att sonen och hans pappa ska komma hem med en flöttig pizza, dom är hos sonens farmor just nu. Sen blir det swullar afton fredagen till ära. Får se vad helgen annars skall erbjuda, sonen orkade vara uppe till tolvslaget och jag var trött som ett as så nästan direkt efter sonen somnat somnade jag också. Brukar alltid bli så här dagarna efter jag tagit vaccin-sprutorna verkligen ner tröttande effekt, slänger in bilder på bilddagboken. Min älskade mormor fyller år idag. ÖNSKAR jag kunde vara där uppe med henne idag på hem orten alltså. Får försöka åka upp snart. Jävla bajsiga Dalatrafik som dels höjt busspriserna nu samt inte har någon bra tidtabell ovanför rättvik.

 


Förrätt , vet inte vad det  heter MEN sjukt gott var det. Är tomat i någon form av röra.
Alltid sonens pappa som lagar mat, för han kan det kan inte jag.


Fick vin, drack en klunk. Men börjar nog bli nykterist för röös som fan och drack läsk resten av kvällen.


Lammgryta. Var himla gott!


Efterrätt


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: