Mitt nya visa jag skrev om. DET funkar äntligen, var på rätt surigt humör där ett tag när jag stod på maxi med tårar i halsen. Men nu så har kortet börjat funka. Haft restless legs hela natten. Är ändå ingen som direkt lider av det, finns dom som har det varje natt. För mig kan det dröja flera månader mellan gångerna, men när man har det är det så jävla jobbigt. Benen liksom beter sig konstigt, har aldrig fått någon diagnos att jag har det men vet väl mer eller mindre att jag har det ändå det ligger i släkten morfar hade, mormor har, min mamma har osv. Det skulle vara konstigt om mina besvär är något annat.

I alla fall så ska jag snart fortsätta mitt tvättande. TROR fan jag dör, har tvättat och tvättad hela helgen och tvätten finns fortfarande kvar. Är visserligen handdukar och sängkläder. Är såna saker som TAR tid. Dock får jag alltid en chock varje gång jag sätter igång och tvättar sånt över vilken tid det tar. Jag har nämligen massor med handdukar och sängkläder och då på något vis brukar de kännas som prio 2 hela tiden. Medans kläder är prio 1 så blir sängkläder och handdukar prio 2 sen står jag där med tvättberg för 2-4 dagar med handdukar och sängkläder, får självklart skylla mig själv.

Nä jag lär nästan städa lite. Varit allergisk hela dagen. Fick svar från högskolan dalarna på mitt arga mail om att jag inte kommit in på litteraturvetenskapen FAST jag var garanterad antagning. Bitchy me liksom.

En annan sak jag upptäckt är att mina tapeter (dom jag vill tapetsera över eller måla över) börjar lossna i skarvarna? Om det heter så, så nu ska jag gnälla lite på Bovärden så kanske jag kan få nya tapeter. Är väl önsketänkande men ändå. HATAR orange! Hur kan man få godkännande av värden att tapetsera “mode” färger? Jag tycker att det skulle vara krav när man bor i hyreslägenhet att hålla sig till vitt eller ljusa färger. INTE skrik färger hur jävla mode dom än är. Dom jag har i mitt vardagrum? Det är typiska början på 2000-talet sluter av 1900-talet färger. Uft, får jag nu nya tapeter kommer dom bli VITA eller ljusa.

Relaterade etiketter:


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: