FAN va skönt, har rengjort soffan med läderrengöring från grunden blev så fint så. Blir ju en del städat av här hemma. Dammsög , tvättade golven (William hjälpte till med sitt rum) , och ska snart göra rent inne på toan sen ska jag duscha, inte gjort det ännu. Har helt enkelt valt att städa innan jag duschar som jag brukar. Fåntratt som jag är, jag städar så gott som varje dag, men gärna på förmiddagen för jag tycker det är äckligt att gå i kläderna man städat i hemma. En renlighetsskada, dessutom har folk börjat skrämma upp mig mer och mer med bakterier, som för några veckor sedan när folk berättade att går man in på toan efter någon skitit får man in deras bajsbakterier i sig och detta kan tydligen göra att om man har otur får MAGSJUKA! Jag blev genast livrädd, nog för att jag sanerar min toa ofta men det blev liksom ytterligare en livrädsla för offentliga toaletter. Jag går aldrig på offentliga toór är livrädd för att sätta mig på såna, men OM man skulle få lov nån gång! Usch!

Sen så fick Anna lov att berätta för mig att om man inte fäller ner locket efter man skitit (när man spolar) åker ALLA bajsbakterier runt i hela rummet och fäster sig på diverse grejor.

På tal om detta, var har ni era tandborstar? Jag har alltid haft dom i toalettskåpet men börjar ana äckelheten med de så ska flytta dom. Frågan är bara VART? Jag har ju alltid haft dom på toaletten och tänkt att de har ju nästan alla andra också, men enligt vissa vänner är det SISTA stället man ska ha tandbosten på i och med alla bajsbakterier som samlas på tandbosten.

Ni tror väl jag lider av att ha kliniskt rent hemma nu. JAG gör nog de, bakterieskadad som jag är. Är också därför jag hellre köper mat ute när jag haft seminarium än att ta med en lunch-låda till skolan där något annat äckel kan kladda på MIN mat! Precis som folk säger att tvättstugan är helig, är min LUNCH helig. Den ska andra ge fan i!

 

Trots min skräck för avföring så tycker jag dessa är sjukt söta. Kiss & Bajs figurerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.