Handlade sill, ska göra steksill med potatis och tunnbröd och sedan löksås till ska bli SJUKT gott. Åt det minst en gång i månaden när jag bodde på hemorten, var 17-18 och gick hem till mormor och åt. Var även då jag började äta kålsoppa och kåldolmar. JAG älskar det, förstår om ni sitter och tycker jag är konstig men jag ÄLSKAR sån mat. Så himlans gott! Därimot äter jag inte pölsa och surströmming där går min gräns. Älskar dock min mormors mat och min mormor. Min mormor betyder otroligt mycket för mig, hon har varit som en “extra” mamma åt mig och mina syskon. När pappa dog så ställde hon upp ofta var hos oss och vi var hos henne hela uppväxten därför betyder min mormor massor för mig, hon är som en förälder. Fina underbara mormor!

3 kommentarer

 1. 2010-01-04 @ 17:04:31

  Pölsa kan jag äta, men är absolut inget fan av det. Surströmming.. nja. Bara lukten gör att jag vill spy. Kåldolmar gillar jag dock inte.

 2. 2010-01-04 @ 21:05:42

  Jag börjar verkligen bli anti-trådlös haha Ofta när jag ska ha min hemtelefon (som givetvis är trådlös) så hittar jag den inte. Ibland när det ringer är det likadant. Jag hör att det ringer men jag hittar inte fanskapet. och varje gång kommer det ur samma ilska fras ur mig: “JÄVLA TRÅDLÖST!” haha men precis när jag sagt så så dyker den upp igen Dom är allt bra ibland i alla fall
  Kram

 3. 2010-01-05 @ 09:30:03

  Nog för att jag älskar steksill me potatis & tunnbröd. Och även löksås. Men hur i hela fridens namn äter man d tillsammans? Doppas d lr?

  Svar: Nja, nog kunde jag haft bättre jul & nyår allt, men synd & klaga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: