Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Äntligen fått min film!

Blev lite orolig, jag gick med i homeenters filmklubb för att få en blueray film. Blev helt klart x-men och wolverine (älskar X-men filmerna) har dock inte köpt alla x-men filmer, jag har nu bara denna som jag inte sett ännu. Men funderar på att köpa dom tre andra x-men filmerna, längtar också massor till x-men 4 kommer. Min lillebror och jag har samma filmsmak när det kommer till såna här filmer han gillar också övernaturliga saker och därför så dras vi till såna grejor. Ska bli skoj att se om denna är bra, min bror hävdar nämligen att den inte alls är lika bra som serietidningarna, som jag aldrig läst i och för sig.

 

Filmen (ursäkta jotex katalogen som ligger under den kom också med posten, handlat gardiner där för 4-5 år sedan och dom skickar tidningar FORTFARANDE)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.