Dark Mode Off / On
Presentkort

Ny telefon.

Drog till siba och köpte mig en siemens gigaset AS180 , känns bra. Mina jävla philips (duo telefoner) har kukat sig i över ett år nu köpte jag ny. Och endast en, behöver fan inte 2 telefoner bättre med än DÅ behöver man inte leta för det ringer på två stället hehe, i-landsproblem kallas det visst? Jag bor i ett iland därför så är jag så problemig jag bara vill. Var världens strul på siba för när jag skulle köpa telen hade dom lagt duotelefonerna UNDER enkel så klart man tar de, LURA kunder knep, jag var dock på min vakt vägrar betala 599:- när jag endast ska behöva betala 299:- hade dessutom 100 kr i presentkort som jag utnyttjade så nu har jag telen hemma. Tog ingen värsting telefon. Som min mobil det kanske är min bröstförstorare (Sony Ericsson Satio) men hemtelen, den används ändå mest för att ringa mormor, mamma och syrran samt Anna. Sedan använder jag den ju till myndigheter och så behöver ju telefonförsäljarna sin del också. Haha

 

Bilden är min egen men klicka på den för produktinfo.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: