Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Optikern.

Tog med sonen ner på synsam på stan idag för att kolla ögonen. Allt var som vanligt, hade fått ett litet mer brytningsfel på höger öga men de var så litet att hon inte tyckte det behövdes göra något åt. Ser sämre på höger en på vänster och har så gjort i rätt många år. Först hade jag samma synfel och skärpa på båda men numera så är det ett öga, har nu använt linser i 11 år, glasögon fick jag för 12 år sedan minns hur ledsen jag var då. Grinade som fan och tyckte livet var slut, kände mig som världens tönt i och med att jag hade oturen att få glasögon. Har aldrig gillat att ha glasögon jag ser ut som en gammal tant. Fast nuförtiden törs jag gå ut med dom, det gjorde jag inte förut. Fick prova ett nytt par linser som släpper in mera vätska än mina gamla gjorde, så dom här kan man sova med. Fast de rekomenderades så klart inte. Ska nog köpa mig nya glasögon också men tänkte vänta och se om dom skaffar sånt där erbjudande sen med 2 glasögon för priset av ett.

I alla fall så var sonen jätte duktig, så duktig att han fick pilla med glasen där inne och kika genom att förstora och förminska. Var jätte stolt över honom.

 

Synsam Falun

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: