GAH, känner mig uppblåst. Ätit godis och god mat hos sonens pappa. Ska sova här i natt. MEN ska verkligen ändra på min karaktär, men före mens är det alltid så här. FATTAR inte hur sjutton jag ska lyckas. Tänkte flera dagar att jag borde gå ut och gå med under -4 lockar det fan inte. Ska börja med ägg, te och smootie dieten till helgen, lätt att börja hårt när sonen är hos sin pappa. Då kan man liksom KÖRA hårt utan frestelser. Ska bli bra, sen ska jag fortsätta äta så var HÅRD mot mig själv, inget godis eller annat onyttigt. Frukt, grönsaker och bra mat. Dock har jag försökt hålla mig borta från halvfabrikat på sista dagarna och lagat mat helt från grunden.

I alla fall såg jag och sones pappa inglorious basterds nu på kvällen, dock inte hela för sonens pappa tyckte det var dags att sova. FÅR se när jag får se klart den. Själv ska jag nog försöka locka över brossan på X-men afton någon dag. Men tycker i alla fall att inglorious basterds är en riktigt bra film så här långt, men så gillar jag filmer som har en koppling till andra värdskriget också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa