GAH, känner mig uppblåst. Ätit godis och god mat hos sonens pappa. Ska sova här i natt. MEN ska verkligen ändra på min karaktär, men före mens är det alltid så här. FATTAR inte hur sjutton jag ska lyckas. Tänkte flera dagar att jag borde gå ut och gå med under -4 lockar det fan inte. Ska börja med ägg, te och smootie dieten till helgen, lätt att börja hårt när sonen är hos sin pappa. Då kan man liksom KÖRA hårt utan frestelser. Ska bli bra, sen ska jag fortsätta äta så var HÅRD mot mig själv, inget godis eller annat onyttigt. Frukt, grönsaker och bra mat. Dock har jag försökt hålla mig borta från halvfabrikat på sista dagarna och lagat mat helt från grunden.

I alla fall såg jag och sones pappa inglorious basterds nu på kvällen, dock inte hela för sonens pappa tyckte det var dags att sova. FÅR se när jag får se klart den. Själv ska jag nog försöka locka över brossan på X-men afton någon dag. Men tycker i alla fall att inglorious basterds är en riktigt bra film så här långt, men så gillar jag filmer som har en koppling till andra värdskriget också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: