Redigt jievla kallt var det att gå till willys, fick som en tagg i röven också lite astma med mig hem. SNACKA om ära! Menar vad vore livet utan astma?
Kände mig helt slut, tackar dock gudarna över mina fejk uggs för det var skönt att gå i dom, hade nog frysit fossningarna av mig om jag gått i vanliga skor, lånade sonens pappas täckbyxor och de var också bra annars hade jag varit en röv jävel mindre. En nackdel när jag går ner i vikt är att det alltid är röv och ben som försvinner, där jag aldrig HAR fett ändå. Jag har liten röv och smala ben, men magen som är mitt jävla bihang den sitter minnsan kvar, antar att om jag ska bli av med min fantastiska mage lär jag gå ner 10 kg istället för 5 kg. Går jag dock ner 10 kommer jag se ut som ett benrangel och de vill jag inte, då kommer jag ha mini-size röv och ben och de vill jag inte. SÅ egentligen finns det bara en sak att göra, träna dock ska jag ändå ner 3 kg så jag väger de jag vill väga. Men skulle kunna satsa på fem kg till i och för sig då har jag lite att pendla på. Har en plan att gå ner ett kg i veckan tills min födelsedag. Jag har också tänkt att jag ska försöka ge mig på att träna, men så länge denna kyla sitter i känns gymmet för långt bort.

Längtar efter att mumsa lite mat, sonen och hans pappa spelar bara indiana jones två så här blir ingen mat gjord. Är ju sonens pappa som ska laga maten och jag är hungrig.

 

En liten del av Falun en kall vinterdag.

SÅ kallt att det ryker. Var helt sjukt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: