fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Min syster kan något jag inte kan.

Min lillasyster Cilla, målade den här bilden som föreställer mig, min son och hans pappa. Hon har skrivit 2005 men jag tror det rent av var 2004 väldigt snart efter de att sonen fötts, hon var endast 16 när hon målade denna. Orginalet till den här avmålningen har min syster tagit från tidningsbilden vi var med på. Frågade sonen nyss om han visste vilka den föreställde han såg direkt, trots att han aldrig sett denna målning innan. VISST är den snygg? Jag kan inte rita alls, eller ja kanske blommor, men tycker inte direkt att de räknas.


Bilden lånad av syrran.

1 Comment

  1. 2010-01-09 @ 02:30:06

    Tack, tack!

    Sv: Haha.. konstigt att folk direkt verkar se att det är ett självporträtt (på min sida). ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: