Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Sover över hos sonens pappa en natt till

Är så fasligt kallt så vi sover här i natt med. Imorgon ska sonens pappa jobba och då ska han skjussa hem oss imorgon bitti. Jag lär väl duscha hemma, känns smartast så man kan sminka sig och göra allt det där hemma. Klockan 7,45 ska sonen till sin förskola för första gången sen den 22 december och han LÄNGTAR i massor. Frågat när han ska dit och verkligen velat dit. Han trivs så bra där, och jag ska skriva tenta imorgon. Skriva klart skiten och när jag är klar ska jag fira och vara glad över att slippa den där skit kursen, den lekande människan. Sa till några förut att jag har fan att ge kursen fingret, den var inte alls lika bra som utlovat så därför känner mig mig bitter.

Ska i alla fall läsa litteraturvetenskap sen och de ska bli GRYMT kul, massa skönlitteratur, populärlitteratur, barnlitteratur att fördjupa sig i en hel vår termin och alla vet hur grymt sköna vår terminer är.

Näe, nu ska jag nog antingen glo på tv med sonens pappa. Eller sova. Har inte bestämt mig. Vad ska ni göra imorgon (torsdag)?

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: