Dark Mode Off / On
Gynekologi

Ofrivillig bröstförstoring och tuttkli.

Är sugen på lasange, säkert för man sett Gustav *haha*. Fast varit sugen på lasange i flera dagar så är inte endast därför. Älskar lasange, med MYCKET sallad till så sjukt gott.

Har ont i tuttarna, redigt jävla ONT. PMS vecka så det skriker dom det, fått värsta dolly brösten så bh’n känns nära spränggräsen helt sjukt egentligen för den här BH’n är för stor annars. Hatar PMS veckan bigga och ömma tuttar och värsta kliande på bröstvårtorna, hatar när de kliar där, man kan liksom inte klia där för det blir så skumt så man skiter i att göra det fast de kliar. Så här har jag alltid fått vid PMS, hatar mens. Såg att det är den tio’onde på söndag så då får jag mens typ eller 2-3 dagar efter. Jag skriver ofta om mitt menshat så här runt mens. JAG hatar mens är därför kan helt enkelt inte låta bli.
Har i alla fall sedan 2005 sluppit betala något för skiten, skaffade mig en menskopp runt oktober/november 2005. Det bästa jag gjort, använt den sedan dess. Så smidigt och enkelt, dessutom hatar jag bindor och tamponger så därför passar menskopp mig bättre. Alltid tyckt tamponger gjort ont att köra in, typ som att köra upp en kaktus, och bindor är vidro, varmt och BLÄ när men känner hur det rinner UFT! Därför passar menskopp mig bättre man känner inte ett skit någonsin. Jag använder diva cup men den tycks inte finnas längre, skumt för den är sjukt bra.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: