Gjorde tacosallad och åt. På nått vis tycker jag sallad inte är så mättande som man tror. Man äter lite sen blir det lätt mer en man tänkt sig så nu har jag ångest, tänker om jag ätit för mycket. Å andra sidan borde väl SALLAD vara nyttigt? Hade lite köttfärs (typ som för 1 person) till salladen, en avocado, 2 salladsblad, 1 tomtat, 10 cm gurka och en halvpaprika i salladen, tog två knäcke mackor till. Frukosten glömde jag i morse drack lite smootie ½ glas, och 2 knäckesmackor till lunch. Sen åt jag mellanmål på jobbet 3 knäckemackor. Så jag tycker kanske att den där salladen var okej mål hoppas jag. Har ju ett mål nu 1 kg i veckan fram tills min födelsedag. FÅR hoppas det går, ska ha mens snart också bara VÄNTAR och väntar, skönt när den varit då försvinner lite vätska från kroppen. Gick ner till jobbet i kylan så borde förbränt något. Är de inte så förbannat kallt imorgon ska jag nog ta en promenad.

Sett på ugly betty och days of our lives. Ska nog gå och sova nu. Känner mig så sjukt trött har liksom huvudvärk, fast den sitter bak i nacken.

På tal om något annat räknade jag lite på mina poäng, insåg att jag om jag vill kan ta min examen till nästa vår. Blir så fundersam hur jag ska göra, den här terminen kommer jag läsa 45 hp, och sen ska jag läsa dom där fotokurserna i sommar det blir 15 hp, då har jag så jag kan ta min examen. Gör jag ped 2 till hösten och ped 3 till våren (Ped 3 är C-uppsatsen med i) så är jag klar lärare sen. Jag skulle då kunna behöva läsa dom där 15 hp matematik, men den lär jag kanske kunna läsa på halvfart samtidigt som jag läser ped 2 kanske. Får se. TANKAR tankar.

 


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: