Snart dags att gå till jobbet. Blir nog bra när man befinner sig där skulle jag tro. Dock känner jag mig nervös inför det. Inte för att jobba i sig utan mest för att ge mig ut i kylan, jag hoppas verkligen att dom håller sig inne idag (önsketänkande) skulle vara skönt om det INTE är så att dom tänkt vara ute på eftermiddagen för jag är en fryslort. Okej på sommaren förstår jag varför man är ute förmiddag och eftermiddag men på vintern känns det mest SJUKT, varför vill man att barnen ska frysa? Personalen gör det också, men ofta (inget om stället jag ska vara på idag, vet inte hur dom har det) så skickar dom ut vikarierna när det är kallt, så sitter dom själva inne i värmen. JAG lovar mig själv att aldrig utnyttja vikarier på de sättet den dagen jag börjar jobba. För vems skull är man ute i -25? För barnen eller för att det alltid varit så?


3 kommentarer

  1. 2010-01-08 @ 11:32:35

    Åh va arg jag blir när man hör hur vikarier blir utnyttjade. Sådär va d åt mej oxå, fast när jag hade praktik, på förskola & dagis. Hopplöst. Man önskar man hade mer käft, för så får d bara inte gå till. Lika nu oxå egentligen när man springer runt som vikarie. Konstigt nog e d alltid en massa skitgöra som ska göras när man kommer.. Suck!

    Sva: Ja nya soffan e riktigt snygg, dock e den inte lika snygg på bilden, den ser helsvart ut där, fast den e grå, sen e den betydligt större än den ser ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: