Pik från lillasyrran kanske.

Hehe såg detta på msn nu, såg det en sväng igår men hann liksom inte fundera över det. Lär väl blogga då kanske, men tycker då min syrra borde kunna ta och kommentera när man skrivit också, tycker DU är lite dålig med det.

Registerade mig på kursen nyss, men stod skumt så ska ringa och fråga varför? HOPPAS de inte är något mera strul nu bara, hatar strul vill bara att saker ska flyta på så jag slipper krångla så jag hoppas de kan göra de nu. HATAR krångel, reggade mig till csn också. Ska ringa skolan om en timma, ska även ringa min mormor men batteriet till telen är slut såg jag. DRYGT.

Annars blir det nog en redigt lugn dag, fick för mig att de var tisdag i morse helt snurrig i huvudet, sa till att William blir ledig några fler fredagar framöver. Mensvärk idag också, blir inte av med skiten. Tror jag ska göra mig en smootie till frulle sen blir det sallad till lunch och GI mat till middag. Jag bantar HELT hundra procent nu, på min födelesedag ska jag känna mig smal. Önsketänkande kanske? Jag kommer ha mens på min födelsedag. HURREY, eller inte. Idag är det exakt en månad tills jag fyller tjugosex. Fan va åren drar i väg, ändå har jag ingen som helst åldersångest som alla andra verkar ha, som jag sa till min mormor jag känner mig inte närmare trettio varför ska jag då gå runt och oroa mig för att bli trettio? Man blir fan inte äldre än man gör sig, vill man till punkt och pricka vara som den åldern man är får man kämpa hårt för ens personlighet förändras inte bara för att ens siffror på pappret ökar. De ända jag inte tycker om med att fylla år är min rädsla för döden, men den rädslan vill jag inte gå med hela livet så den skjuter jag framför mig, jag önskar ju att jag ska få en långt och lyckligt liv inte fan vill jag tänka på att dö idag när jag är tjugosex, herre gud livet slutar inte vid 30 precis, ser man folk som är trettio verkar dom precis lika lyckliga som folk vid 15, 20, 40 osv. Åldern säger inget om hur man är, åldern är bara en liten siffra som beskriver hur många år man levt inget annat. Varför gå och känna sig ledsen och ångestfull inför varje födelsedag och inte glädjas över varje år man faktiskt får leva och vara frisk? En person med cancer till exempel går knappast runt och oroar sig för sig tjugosjätte födelsedag dom är glada för varje dag dom får leva, de borde alla människor vara. GLADA för de liv man lever för man ska vara tacksam för att man faktiskt har hälsan, andra har det inte.

Näe, nu ska jag bädda sängen och göra en smooite.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: