Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Skriva?

Nyss druckit min smootie, lyssnat på the beatles hela morgonen nu har jag dock bytt till Lady Gaga och Paparazzi , spotify och youtube mina hjältar på nätet. Ringde skolan och allt var i sin ordning, är nu registrerad på kurserna jag ska läsa så nu är det bara att vänta in nästa veckan när man ska öppna första soft litteraturen, imorgon har vi sista seminariet för den lekande människan, jävla bajskursen ska bli så skönt att bli av med den. Så jävla tråkig den varit, inte alls svår eller så men TRÅKIG, inget kul alls i den kursen, blev så grymt besviken när jag upptäckte vilket skit det var. Men nu det är VÅRTERMIN snart, vårterminen går alltid sjukt fort, många roliga saker som händer. Leka med William , första blommorna och William vill åka lilla skidspelen igen så de borde vi ju kunna fixa. Var så kul förra året, han hade aldrig stått på några skidor och vi var ute och gick kom upp till lugnet där William ser massa barn åka skidor och han började gråta för han ville också vara med. Förklarade att vi äger inga skidor, gud hur han grät. Fick ringa till hans pappa i panik, WILLIAM vill åka skidor kan du fixa några. William hade alltså aldrig stått på ett par skidor innan, hans pappa ringde sin mamma (Williams farmor) som fixade fram ett par gamla från deras vind och begav sig till lugnet, där befann vi oss och William fick prova skidor och han åkte i väg som han inte gjort annat i sitt liv. Han ramlade 2 gånger och åkte skidor som en GUD. Menar det är rätt svårt att åka skidor om man inte kan, vi övertygade honom om lilla i och med att han var nybörjare, lilla åka han runt på kanske 5 minuter, med mjölk pausen inräknad, sedan begav han sig på stora och åkte fort runt. Så duktig, så ville han åka ett till varv också. Han var helt svettig men så himla stolt över sig själv (mamman var också jätte stolt) . Det pratar han om nu också, hur han ska åka lilla skidspelen. Borde vara någon gång i slutet av Februari början på Mars.

3 Comments

  1. 2010-01-11 @ 16:22:13

    Hehehe. Det där är ju mitt övertalningsförsök till folk att skaffa bloggar så jag (som inte FB:ar) kan ha koll på vad tusan folk gör om dagarna.

    SV: Jag håller med. Man vill ju inte ha honom instirrandes genom balkongfönstret en kväll.. som den där gubben på bojsen. Då ringer jag polis. Pea och Marcus tycker jag ska skaffa besöksförbud. XD Inte för att jag besöks av honom.. men han kanske fattar piken.

  2. 2010-01-11 @ 16:25:21

    Men hjälp. Skidor! Själv hatade man det där.. det enda nöjet var A.Ls skidåkningsstil. Minns den än idag och hur vi gjorde narr av den. XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa