Så nu gick jag med i tappa.se för en stund sen känns bra, satt på mig min stegräknare så nu kan jag kolla hur många steg jag tar per dag. SKIT bra, om ni känner för att gå ner i vikt eller kanske hålla vikten osv rekomenderar jag tappa.se skarpt. När jag var med förra gången så gick jag ner 5 kg och man blir inspirerad då man verkligen ser hur mycket det krävs av en i träningen för att bli av med den där pizzan eller hamburgaren osv man ätit. Jag gillar verkligen tappa.se . Nu ska jag åka till Anna och hjälpa henne med hennes billy bokhylla, blir nog en lugn dag. William är ju som bekant inte hemma och då brukar det bli väldigt lugnt. Vad ska ni hitta på idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: