Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Träningen igår.

Glömde ju skriva igår kväll, eller glömde och glömde? Anna följde med hit efter vi tränat jag bjöd på tacosallad och sen så åt vi lite fredagsmys. MEN nu är det inget mer onyttigt den här helgen. Bara 1 dag i veckan. Klippte även Annas hår då det var lite slitet, har aldrig klippt andras hår innan. Brukar klippa topparna på mig själv men på andra har jag aldrig velat men nu fixat blev faktiskt bra.

Kopplade in boxern för ett litet tag sen känns smidigt kan kunna ha den i tvn och slippa massa sladdar och krafs. Ska snart duscha och sen ska jag nog ta en promenad.

I alla fall igår på träningen, vi tränade en timme. Blev cirka 20 min på kondition och resterande blev det styrka. Var skönt. Känns i magen idag som det SKA göra. Tränade lite ben och armar sen gjorde jag situps på pilatesbollen och även på sån där grej man börjer sig framåt på. ÄLSKAR den. Känner mig riktigt taggad för träning igen nu. Längtar tillbaka till gymmet får vara på maskinerna och känna att ens muskler får jobba. I alla fall får det som sagt bli en promenad idag. Känner för att röra på mig, hade egentligen velat gå till gymmet också. Men får se hur det blir med de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.