Den här filmen kikades på när jag gick på högstadiet, minns inte så mycket av den mer än att jag tyckte den var bra då samt att musiken var bra tyckte jag också. Eftersom jag går igenom gamla skivor hittade jag den här låten. Har ni sett filmen?

 

4 kommentarer

 1. 2010-01-24 @ 13:07:25

  Hehe den där minns jag, vi fick se den då vi gick i ettan på gymnasiet tror jag det var. Men jag var så jäkla trött så jag sov på bion hehehe… så jag minns inte så mkt faktiskt. Kram

 2. 2010-01-24 @ 08:49:46

  Hej igen =D!!

  Jodå,plantagen i Falun brukar jag allt vara in på…dom har så mkt fint där =D!!
  Blir alltid dyrare än vad jag tänkt från början av nån konstig anledning =D!!

  Kramar

 3. 2010-01-24 @ 08:20:43

  Tack för kommentaren..=)

  Haha,ja hanhundarna har det verkligen inte lätt emellanåt…..men kan inte låta bli att bli lite irriterad på honom när han bara ligger och flåsar & piper och ska ut 200 ggr om dagen.När han sen väl är ute står han och slickar i massa äckel och bara tuggar så det skummar i mun på honom…usch,haha=D

  Nu har han iallafall lugnat ner sig,har varit några tikar runt omkring här som löpt på slutet…=)

  Kramar från Mora! Ha en fin Söndag <3!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: