Gick med sonen till förskolan sen tog jag på mig hörlurarna till mobilen och stoppade dom i öronen och började lyssna på musik. Gick ner till lasarettet sen följde jag den vägen till övre norslund, där gick jag så jag kom till nån secondhandbutik tror det är en gammal brödfabrik eller nått, folk som bott i Falun hela sitt liv vet nog, vandrade vidare så jag kom upp ovanför Maxi gick genom parkeringarna där och gick sedan förbi ett skjutfällt på andra sidan vägen av maxi så jag kom ut vid scandic och högskolan sen gick jag hem. Mötte en del jag gick med i ped1 – lekande människan på vägen, såg på fejan att dom har heldag i skolan idag inget jag är avensjuk för direkt haha.

Nu är jag hemma, är så där skönt kall i ansiktet som man blir när man motionerat på morgonen. Får se vad jag ska pyssla med resten av dagen. Vad ska ni göra?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa