Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet Tv-serier, film & musik

Kill bill 2

Hämtade William på hans förskola, kom hem dammsög och tvättade golven och gick sedan till maxi. Det blev 3 stora kassar med mat och summan för allt landade på lite över 500 men nu har jag mat för en hel månad och det känns skit bra. Lagade tunnbrödrulle och sen så tog sonens pappa ett bad medans jag tvättade, la William kvart i sju och han somnade snabbt efter sagan. Jag och sonens pappa tittade på halv åtta hos mig och sedan kill bill 2. Så nu är den uppgiften klar för imorgon mycket skönt.

Annars så är jag mest trött. Känner mig som en riktig sjukt tråkig som skriver just nu. MEN har inget roligt att skriva. Kommer nog upp lite debatt ämnen ska ni se. Just nu har jag inte tänkte på hemoröjder och flens på flera dagar. Behöver känna mig lite Madde snart, men det kommer upp och ner i skrivandet är det alltid.

Föresten den där kill bill var SKIT bra enligt mitt tycke, jag som inte velat se den för jag varit så säker på att DET där är inget för mig. Hmm, när ska jag lära mig att jag gilla såna där filmer som jag tycker verkar vara INTE för mig filmer. Därimot gör jag misstaget att se filmer som folk säger är skit bra och då blir jag så besviken, är därför jag helt enkelt bojkottar Twiglight filmerna och dirty dancing , har alltså aldrig sett dom. Alla tjejer hävdar att dom är SÅ bra, men jag har sett såna där filmer förr som walk the line & legaly blond (jag orkar inte kolla upp stavningen ikväll så ni får ursäkta) och blivit så besviken. Därimot filmer som typ kill bill med blod och äckel sånt vill jag se, jag gillar sånt fast jag sitter och hurklar mig i morgonrocken och säger NÄR har dom slutat. Faschineras av sånt där, romantiska filmer och fjant gillar jag inte. Men alla har ju en manlig sida.

NÄ nu ska jag ta ett stort glas med iskallt vatten och bege mig till det som kallas sängen.

1 Comment

  1. 2010-01-27 @ 11:42:35

    Vilken härlig summa för storhandling! Våran landade på 3500:-, 8 kassar eller så blev det…Men då har vi mat för ett bra tag framöver precis som du.
    Det är skönt med mat hemma, jag tycker att det blir enklare att komma på middagar när det finns bra med saker hemma!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: