Brossan och facklitteratur.

Drog till brossan en sväng, skrev från hans msn till våran syster “Hörru ditt arsel kan du svara när man ringer” då fick man respons på en gång med ett väldigt surt ÖH va då? Hehe, tror hon blev stött, sen så gjorde jag en (_x_) till henne och skrev shake that as for me och då skickade hon videon nedan på papegojan DEN måste ni se, fy fan vad jag gravade när han började babbla sen. Skrattade så tårarna rann och brossan med. Babblade massor (eller jag babblade hål i huvudet på brossan, jag är sån BABBLAR och babblar. Är medveten om det, han frågade hur många vänner jag har. Svarade honom och han sa. BRA då kanske du bör vara rädd om dom) snäll brossa man har *hehe*.

Drog vidare till syrran och spanade in hennes kattunge Gizmo, cujo (syrrans hund) blev attackerad av Gizmo samt jagad såg skit kul ut. Så sööta, synd man är allergiker. Sonens pappa ringde så fick åka hem, William ville ha donken så vi sprang in där och åt, mådde illa och gör så en så orkade knappt äta något. Magen är i uppror, begriper inte varför är inte magsjuka eller så bara något annat.

NU ska jag och William se på lite hästprogram, jag tycker sånt är kul och han med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.