Drog till brorsan en sväng, skrev från hans msn till våran syster ”Hörru ditt arsel kan du svara när man ringer” då fick man respons på en gång med ett väldigt surt ÖH va då? Hehe, tror hon blev stött, sen så gjorde jag en (_x_) till henne och skrev shake that as for me och då skickade hon videon nedan på papegojan DEN måste ni se, fy fan vad jag gravade när han började babbla sen. Skrattade så tårarna rann och brorsan med. Babblade massor (eller jag babblade hål i huvudet på brorsan, jag är sån BABBLAR och babblar. Är medveten om det, han frågade hur många vänner jag har. Svarade honom och han sa. BRA då kanske du bör vara rädd om dom) snäll brorsa man har *hehe*.

Drog vidare till syrran och spanade in hennes kattunge Gizmo, Cujo (syrrans hund) blev attackerad av Gizmo samt jagad såg skit kul ut. Så sööta, synd man är allergiker. Sonens pappa ringde så fick åka hem, William ville ha donken så vi sprang in där och åt, mådde illa och gör så en så orkade knappt äta något. Magen är i uppror, begriper inte varför är inte magsjuka eller så bara något annat.

NU ska jag och William se på lite hästprogram, jag tycker sånt är kul och han med.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa