Vaknade fixade frullen åt William och gick och la mig igen. De är ändå helg. Men ska duscha nu, sen ska jag bara se vad den här dagen har att erbjuda. William spelar Wii och meet the robinssons eller vad det heter. Han gillar även filmen så spelet var som skänt från ovan i våras när jag köpte spelet. Annars då? Gör inte ett skit bokstavligt talat, ska bädda sängen när jag skrivit klart detta, laga i ordning någon lunch i rätt tid. Skulle vilja åka till Borlänge, gå på kupan och bli besviken. Haha, alltså jag har alltid en tanke att jag ska till kupan och fynda men när jag kommer dit inser jag att dom har samma butiker som i Falun förutom cubus då (alltså butiker som jag gillar, biltema och jula är liksom inget dragplåster för mig direkt) . Så kanske ska hoppa över kupan, jag saknar tre butiker i Borlänge som inte finns i Falun, Cubus och Barnens hus samt burger king. Kanske inre borde räkna burger kung som butik de är ju mer snabbmatskedja men jag saknar ändå dom tre sakerna i Falun, kanske kommer hit kanske inte sånt vet man ju aldrig. Däremot så kommer max till Falun, när är dock inte bestämt och även elgiganten ska hit men vem fan vill ha dom hit? JAG vill ha cubus och barnens hus och burger king. Fast Borlänge kommer få Ikea och de känns grymt! Närmare än till Valbo och de passar madam mycket bra! Jag kommer slita ut vägen mellan Falun och Borlänge inom några dagar. Ikea, min himmel på jorden!

5 kommentarer

 1. 2010-01-31 @ 22:26:32

  Ja, jag har läst på distans tidigare och haft barnen hemma, men jag är väldigt social av mig, samt att jag lär mig bäst via föreläsningar så nu blir det vanligt. Inget roligt direkt utan komvux (kul för mig, men jag längtar till högre studier) har bara gått ett år på gymnasiet så nu ska resten göras och till januari blir det förhoppningsvis högskola alternativt en KY-utbildning, brukar vara klent med kursstarter under vårterminen enligt min SYV, men något som intresserar mig hoppas jag finna och komma in på

  Det kan säkert vara Sveriges största, det är lyx för mig att åka till Falun och gå där

 2. 2010-01-31 @ 20:21:47

  Men ni har ju ett superbra Gina, jämfört med Kupolens lilla som aldrig har något snyggt hemma.
  Tror de skulle tjäna som tusan på att ha en större lokal i Borlänge, kanske komplettera med en stor butik i stan för att få lite lägre hyra? Hihi, jag har stora planer för dem

  Hittade hit via flerbarnsmamma, hoppas ni haft en trevlig helg!

 3. 2010-01-31 @ 20:44:02

  Får kommentera det här inlägget för jag kom inte in på det senaste inläggets kommentarer.
  Jo, lite förnyelse behövs, ska bara komma på hur
  Hoppas du haft en underbar helg. Jag ska snart lägga mig, ska upp kl. 5 imorgon för att dra till jobbet. Har aldrig börjat så tidigt så ska bli spännande
  Kram

 4. 2010-01-31 @ 20:06:05

  svar från blogg: Aw vad söt William är..

  Hehe, Skurt hade jag glömt bort förresten., Det kollade man ju jämt på när man var liten. Dagens barnprogram är så himla skumma om man jämför med förut. Det var “enklare” förr och finare program. Typ som Bumbibjörnarna, Krambjörnarna & Dr Snuggles.
  Fast Ika i Rutan var läskig…

 5. 2010-01-31 @ 11:52:29

  Haha, jag ser också fram emot IKEAs nybyggnad i Borlänge, fast varför vet jag inte, det är precis lika långt till V-ås för oss, men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: