Me & I

Idag var jag på mitt första klädparty för den här våren. Var fina kläder men ändå inget som just idag föll mig så där JÄTTE mycket i smaken, har dock bokat in att jag gärna vill ha ett eget Me & I party så kanske hittar mer då? I alla fall eftersom jag är rätt galen i folkvagnsbussar ni vet hippie bilar så fick en sån t-shirt följa med hem. Det finns två saker jag skulle vilja äga, 1 en tuggummi rosa raggarbil med vit skinnklädsel och texten barbie bak (sån har jag velat haft sen jag var 12 år och jag drömmer fortfarande om det) , det andra jag vill ha är en folkvagnsbuss med hippie målade blommor på, nästan som tillsammans men min ska ha fler blommor. DET är en stor dröm jag har, när jag ser såna där bussar blir jag helt varm inombords. När jag säger det till folk tror folk jag skämtar, jag är nämligen inte sån som passar in med sånt. ÄNDÅ så är det något med hippie kulturen som alltid varit spännande för mig, förmodligen för jag gillar det där med tajta åtsittande jeans med världens utsvängda ner till, jag gillar sånt. UTSVÄNGDA byxor och vita blusar med puffiga armar. WOW vilket mode, dessutom passar det mig eftersom jag har långa smala ben. Som stuprör och annat passar inte långbenta personer.
Mina ben var något jag verkligen mådde dåligt för under mina yngre tonår kanske även senare. När jag gick i sexan fick jag långa ben vilket folk la märke till och började kommentera FAN va långa ben du har osv. När jag gick i korridorerna på högstadiet fanns det framför allt en kille som skrek häxa och idiot efter mig varje dag, något han också älskade att ropa efter mig var, DU ser fan inte klok ut med så där långa ben, de är fan inte normalt. DINA ben är fan längre än överkroppen osv osv. Jag kan säga att jag hatade att gå i korridorerna men hade inget val, när han var där visste jag att han skulle ropa saker.

Kommer ihåg när jag en gång satt på bussen och den där idioten satt framför och skrek åt mig då jag sat bakom honom, DU ditt luder, du med dom långa benen. Fan va stör du är, alla hatar dig.

Jag hatar nog egentligen fortfarande när folk kommenterar mina ben, dom har stör folk så jävla mycket. Nu förtiden brukar folk säga FAN jag önskar jag hade långa ben, men jag ser mig bara tillbaka till den där tiden när man fick höra hur jävla misserabel man var för man hade just LÅNGA ben. Därför vet jag att utsvängda byxor passar bäst till långa ben, då försvinner man. I stuprör syns dom och de vill jag inte.

I alla fall här är den fina tröjan jag har köpt åt sonen. Bilden är lånad från me & I hemsida.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Me & I

 • 27 januari, 2012 at 17:17
  Permalink

  2010-02-08 @ 09:17:30

  Ja den där tröjan var lätt snyggast!

  Och du vet, det finns en skitsnygg VW-buss här i stan med blommor målade på, jag vill haaaaa

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 17:18
  Permalink

  2010-02-08 @ 11:58:24

  Fin tröja!

  Jag går aldrig på Me&I-partyn men handlar gärna, så jag hittade på en säljare jag kunde beställa via, så det blev lite frottébyxor och så dom kortärmade frottétunikorna i lime och brunt, kommer bli kanon till massor av barnens leggings! Sällan jag hittar överdelar hos Me&I, jag köper nästan bara byxor därifrån för dom är outstanding, men tunikorna var svåra att stå emot. Får se om det blir någon klänning sedan, först måste jag kolla vad Katvig och Småfolk kommer erbjuda till sommaren.

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 17:18
  Permalink

  2010-02-08 @ 12:38:20

  Snygg tröja!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: