Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Sprutor och trötthet.

Vaknade vid halv tre och hade skit svårt att somna om, fick sån där känsla av att inte riktigt få till det jag skulle göra. Som jag glömt något. Var orolig, sen hela morgonen har jag mått illa vilket jag gjort nu i över en månads tid. Vet inte vad fan felet är? Igår stod jag över toaletten och hurklade mig och jag åt endast 2 små bitar morotskaka och sen jätte lite middag, känner mig inte ett dugg hungrig bara illamående.

Då tror folk säkert att man är gravid, tjejer får inte må illa. Men jag kan glädja er alla med att det är jag INTE, jag är nämligen just nu ett blodigt monster.

Gick till lung och allergi idag och fick mina tre sprutor, skönt då vet jag att jag har de gjort. Annars jag är trött och illamående och det känns inte kul alls. Nu ska jag vika sängkläderna som gått klart i torktummlaren, slänga in ny tvätt och sen ska jag åka med Anna ner på stan.

Blir väl en lugn dag annars. Sonens pappa är på väg till stockholm för att kolla på en bil. Får väl se om det blir något bilköp eller inte. Han är ju ute efter en ny bil. Jag skulle också vilja ha en bil, men känns samtidigt rätt onödigt i och med att jag bor så centralt i Falun. Men en bil skulle kunna göra så jag lättare kunde åka upp till mormor och hälsa på. Ja mamma också i och för sig, men dom har bil det har inte mormor så känner att det är viktigare att hälsa på henne av den anledningen.

1 Comment

  1. 2010-02-08 @ 10:35:16

    Haha ja, själv vågar jag knappt yttra att jag mår illa för då tar det 5 sek sedan är det ett rykte i ”gamla” stan att jag väntar barn… haha. Folk har inga liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d