Stan och annat.

Följde med Anna ner på stan, där gick vi runt och spande lite men blev inget med hem. Jag ska till tandläkaren (årskontroll) på onsdag och därför så lär spara pengar. Har aldrig haft ett hål (peppar peppar) och därför är jag livrädd att få de nu i vuxen ålder, inte för själva lagningen utan för kostnaden. DE är sjukt dyrt att laga tänder har jag hört.

Sen på torsdag fyller jag 26, det gick fort från tjugofem till tjugosex tycker jag. Å andra sidan så rusar åren på men jag bryr mig inte nämdvärt över åldern, är mer andras hets som kan hetsa upp mig ibland. Jag är mer rädd för att dö, och därför kan rädslan för att man ska vakna upp och vara 90 skrämma mig jag vill nämligen inte DÖ. Att åldras annars skrämmer mig inte alls.

Därimot är jag sjukt missunsam just nu, känner de. Jag kände förut idag hur jag missunade alla allting. Sånt som är så fult att erkänna, men jag kan känna mig missunsam ibland och idag är sån där dag när jag tycker alla kan fara åt helvete och stanna där. Kalla mig elak, kalla mig självupptagen och så får man inte känna men jag känner så.
Jag är bara depp för studen, trött på vintern, jag behöver solljus så kanske missunsamheten försvinner lite. Orkar faktiskt inte låssas vara glad just idag, så tänker inte skriva hur glad jag är då. Idag är jag sur och tänker sura mig igenom dagen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Stan och annat.

  • 27 januari, 2012 at 17:21
    Permalink

    2010-02-09 @ 19:22:48

    Låter lite som dagen jag hade i söndags. Man kan ju inte vara glad jämt

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: