Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Stan och annat.

Följde med Anna ner på stan, där gick vi runt och spande lite men blev inget med hem. Jag ska till tandläkaren (årskontroll) på onsdag och därför så lär spara pengar. Har aldrig haft ett hål (peppar peppar) och därför är jag livrädd att få de nu i vuxen ålder, inte för själva lagningen utan för kostnaden. DE är sjukt dyrt att laga tänder har jag hört.

Sen på torsdag fyller jag 26, det gick fort från tjugofem till tjugosex tycker jag. Å andra sidan så rusar åren på men jag bryr mig inte nämdvärt över åldern, är mer andras hets som kan hetsa upp mig ibland. Jag är mer rädd för att dö, och därför kan rädslan för att man ska vakna upp och vara 90 skrämma mig jag vill nämligen inte DÖ. Att åldras annars skrämmer mig inte alls.

Därimot är jag sjukt missunsam just nu, känner de. Jag kände förut idag hur jag missunade alla allting. Sånt som är så fult att erkänna, men jag kan känna mig missunsam ibland och idag är sån där dag när jag tycker alla kan fara åt helvete och stanna där. Kalla mig elak, kalla mig självupptagen och så får man inte känna men jag känner så.
Jag är bara depp för studen, trött på vintern, jag behöver solljus så kanske missunsamheten försvinner lite. Orkar faktiskt inte låssas vara glad just idag, så tänker inte skriva hur glad jag är då. Idag är jag sur och tänker sura mig igenom dagen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa